پارکت چوبی؛ روشی نوین برای افزایش جذابیت محیط

برای طراحی داخلی ساختمان روش‌های مختلفی وجود دارد. سبک‌های کلاسیک و البته جذاب مانند سبک طراحی چوبی همواره از محبوبیت بالایی برخوردار بوده‌اند. همچنین اخیرا کفپوش‌هایی با این طرح‌ها روانه بازار شده‌اند و طرفداران بسیار پیدا کرده‌اند. پارکت چوبی از جمله جدیدترین و معروف‌ترین نوع پارکت‌ها است و می‌تواند جلوه‌ای جذاب را به محیط مدنظر شما ببخشد. اما چند نوع پارکت چوبی وجود دارد؟ کدام نوع پارکت مناسب محیط مدنظر شما است؟ در این مطلب قصد داریم تا به طور کامل به بررسی این نوع کفپوش بپردازیم.

پارکت چوبی
پارکت چوبی؛ روشی نوین برای افزایش جذابیت محیط

تاریخچه استفاده از پارکت چوبی به چه زمانی برمی‌گردد

پارکت‌ها مخصوصا پارکت‌های تمام چوبی اصل از چند صد سال قبل مورد استفاده قرار می‌گفتند. این نوع کفپوش‌ها در واقع از ۳۲۶ سال قبل در ساخت خانه ها مورد استفاده قرار می‌گرفتند. با گذر زمان، محبوبیت پارکت میان مردم بیشتر شد و همچنین به ایران نیز راه پیدا کرد.

در واقع، ابتدا مردم برای پوشش کف از سنگ استفاده می‌کردند. در ادامه و در سال ۱۶۹۳ این ایده به طراحان فرانسوی رسید که از چوب به عنوان یک کفپوش که امروز آن را به عنوان پارکت می‌شناسیم استفاده کنند. اینگونه بود که استفاده از کفپوش‌های چوبی میان مردم رواج پیدا کرد. لازم به ذکر است که برای اولین بار نیز از این کفپوش در کاخ ورسای فرانسه استفاده شد.

پارکت‌های چوبی مدرن؛ جایگزین طرح‌های قدیمی

پارکت‌ها در حال حاضر با طرح‌ها و رنگ های متنوعی به بازار عرضه می‌شوند. اما برای داشتن یک دکوراسیون جذاب پیشنهاد می‌کنیم از پارکتی استفاده کنید که با محیط مدنظر شما تناسب داشته باشد. یک نوع پارکت که تقریبا در هر محیطی می‌تواند وجود داشته باشد و در عین حال حسی لاکچری را نیز القا کند، پارکت طرح چوب است. این نوع پارکت‌ها به دلیل طراحی کلاسیک و البته جذاب خود و همچنین برخورداری از رنگ‌بندی‌های متفاوت این امکان را می‌دهند تا شما بتوانید از آن‌ها در محیط‌های مختلف و حتی فضاهای مدرن نیز استفاده کنید.

پارکت‌های چوبی مدرن
پارکت‌های چوبی مدرن؛ جایگزین طرح‌های قدیمی

ویژگی‌های پارکت های مدرن چوبی

در گذشته پارکت‌ها را معمولا با چسب‌های مخصوص به زمین می چسباندند. این موضوع باعث می‌شد که در صورت استفاده نادرست از چسب در برخی مواقع پارکت بلند شود. همچنین اگر در جایی بیش از حد از چسب استفاده شده بود، امکان داشت که برای کندن پارکت با سختی‌های بسیاری مواجه شوید. اما امروزه پارکت‌های چوبی و مدل‌های دیگر بدون نیاز به این روش به کف زمین محل موردنظر شما می‌چسبند.

کفپوش‌های چوبی امروی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در بغل آن‌ها شما شیارهایی را مشاهده می‌کنید. این شیارها در زمان نصب پارکت در همدیگیر قرار می‌گیرند و این موضوع باعث می‌شود که پارکت‌ها در هم قفل شوند. این کار باعث میشود تا بدون نیاز به چسب، شما پارکت‌هایی جذاب را در فضای مدنظر خود داشته باشید. البته که نوع هر شیار بسته به نوع پارکت و برند سازنده آن متفاوت است.

از جمله ویژگی‌های مثبت پارکت های امروزی می‌توان به این اشاره کرد که شما می‌توانید از آن‌ها بارها و بارها استفاده کنید. تصور کنید که قصد اثاث‌کشی دارید. در این موقعیت می‌توانید با چند دقیقه کار ساده پارکت‌های فضای قبلی را باز کنید و پس از اثاث‌کشی آن‌ها را در خانه جدید دوباره به‌هم وصل کنید.

پارکت های چوبی امروزی دیگر مانند گذشته نصب زمان‌بری ندارند. به دلیل همان شیارهای به‌کار رفته در آن‌ها، می‌توان یک اتاق ۱۰ متری را در مدت نیم ساعت به طور کامل پارکت کرد. همچنین به دلیل عدم استفاده از چسب، شما دیگر بوی بدی را احساس نمی‌کنید.

معرفی انواع پارکت چوبی موجود در ایران

پارکت‌های چوبی که در ایارنوجود دارند، از انواع مختلفی تشکیل شده‌اند. در واقع، هر نوع پارکت چوبی با توجه به نوع خود در محیط‌های مختلفی استفاده می‌شود. در نظر داشته باشید که شما نیز باید در جین خرید پارکت ابتدا به نوع محیط خود توجه داشته باشید. از جمله انواع پارکت‌های موجود در بازار ایران می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پارکت چوبی متراکم یا Solid
  • پارکت چوبی دو لایه
  • پارکت چوبی سه لایه
انواع پارکت چوبی
معرفی انواع پارکت چوبی موجود در ایران

پارکت چوبی متراکم

پارکت‌های چوبی متراکم یا Solid که در برخی مواقع به آن‌ها تمام چوب نیز گفته می‌شود، پارکت‌هایی هستند که از چوب درختان راش و ون ساخته شده‌اند. در واقع، این نوع پارکت‌ها قدیمی‌ترین پارکت های چوبی جهان هستند و اکنون نیز در مکان‌های لاکچری از آن‌ها استفاده می‌شود. معمولا این پارکت‌ها با ضخامت‌های مختلفی از ۸ تا ۲۰ میلی‌متر عرضه می‌شوند. در نظر داشته باشید که در حین خرید این نوع پارکت‌ها، نوع مدرنیته آن‌ها را خریداری کنید که دارای شیار هستند.

پارکت‌های چوبی دو لایه

پارکت‌های چوبی دو لایه پارکت‌هایی هستند که از دو لایه چوب تشکیل شده‌اند. این پارکت‌ها به شما این امکان را می‌دهند تا با هزینه‌ای کمتر از یک پارکت تمام چوب، همان حس را در منزل خود احساس کنید. در نظر داشته باشید که ضخامت پارکت‌های چوبی دو لایه معمولا از ۱۰ الی ۱۲ میلیمتر است. لازم به ذکر است که این نوع پارکت‌ها دارای جلا هستند که در کارخانه روی آن‌ها اعمال می‌شود. همچنین پس از گذر چند سال نیز بهتر است که این جلا را تقویت کنید.

پارکت چوبی سه لایه

پارکت‌های چوبی سه لایه از جمله محبوب‌ترین پارکت‌های چوبی در ایران هستند و که دو لایه زیرین آن‌ها از چوب سوزنی برگ تشکیل شده است. این پارکت‌ها دارای ضخامتی از ۱۴ الی ۱۶ میلی‌تر هستند و به دلیل پوشش لاک در روی خود، جلوه زیبایی را به شما اعطا می‌کنند.

انواع پارکت چوبی
پارکت چوبی سه لایه

پارس آرای کوهستان؛ تولیدکننده انواع پارکت‌های چوبی برای ساختمان

پارکت‌های چوبی از جمله پارکت‌هایی در بازار هستند که می‌توانند در اولین نگاه شما را به خود جذب کنند. این پارکت‌ها از انواع مختلف تشکیل شده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به دو لایه‌، سه لایه و تمام چوب اشاره کرد. اگر قصد خرید هرکدام از این انواع پارکت چوبی را دارید، ما در مجموعه تولیدی صنایع چوب ساختمانی پارس آرای کوهستان آماده خدمات‌رسانی به شما هستیم.

برچسب ها: